Sivut

maanantai 10. lokakuuta 2011

Päihteet ja parisuhde

Ja taas olis aika kirjoittaa uutta mielipidettä sivuille... Muistutampa tässä alussa heti, että vastailkaa tohon mun kyselyyn vielä niin kauan kuin se on voimassa (6pv vielä). Ja mikäli haluatte tietää mun elämästä, kysykää suoraan multa, älkääkä puhuko paskaa selän takana, se on tyhmää, ja tulee itelleki alentunu, kiusaantunu, ärsyyntynyt olo. Oks se sitte kivaa?
No mutta nyt sitten päivän varsinaiseen aiheeseen.
Niin kuin tossa eilen jo lupasin, aihe koskee enemmän aikuisia. Jos satut olemaan umpi humalassa ja menet kotiin, niin arvaas tekeekö sun kumppanis mieli sua, vaikka sun itses tekis? Haiset vanhalta viinalta ja puhut sekavasti, aamulla et enää ehkä muista mitä olet sanonut, etkä ole ehkä tarkoittanut sanoa osaa jutuistasi. Olet esim. voinut paljastaa jonkun salasuhteen. Järki hoi, sanon minä. Joku järki niiden päihteiden kanssa.
No... Sitten, jos olet eronnut... älä hyvä ihminen vedä heti ''lärvejä'', mitä järkeä siinä on? Mitä hyötyä siitä on? Siis, joo, ehkä siitä tulee parempi olo, mutta kuinka pitkäksi aikaa?! No sen huimaavan pienen hetken!
Joskus tuntuu, ettei aikuinen ihminenkään tiedä rajojaan.
    Sitten: Mitä hemsvetin seksihulluja osa aikuisista on? Täytyyhän parisuhteessa olla muutakin kuin se jokapäiväinen seksi. Parisuhde on paljon muutakin. Eikä seksi ole vain sitä, jonka kaikki tietävät. En kuitenkaan rupea sen enempää tässä selittelemään seksin eri mahdollisuuksia... Se mitä yritän tällä sanoa, on, että alkoholi ei auta sua pääsemään yli parisuhdeongelmissa. Sun pitää vaan koota itses ja jatkaa elämää.
   On hienoa, jos löytää uuden kumppanin rinnalleen vanhan suhteen mentyä rikki. Ja jos tämä uusi kumppani on sellainen, johon voit luottaa, jonka tunnet, jonka kanssa haluat jakaa elämäsi, ja jonka kanssa tunnet olosi turvalliseksi, niin mikäs siinä sitten :) ?

2 kommenttia:

  1. Onko sinulla kokemusta tästä asiasta:O?

    VastaaPoista
  2. Eipä suuremmin, mitä nyt 15-vuotiaalla olisi parisuhteesta kokemusta?
    Kirjoitan vain mielipiteitäni!

    VastaaPoista