Sivut

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Lääkärissä käynti ja muut oudot luulot

Sain tähän postaukseen idean luokkani tytöiltä, koska heistä on noloa käydä lääkärin vastaanotolla!
Jos sinusta lääkärissä käynti on jotenkin hävettävää, koska joudut olemaan alusvaatteillasi, niin olet vielä pieni lapsi, joka ei ole tajunnut sitä pientä seikkaa, että lääkäri, jokainen mieslääkärikin, tekee vain omaa työtään!
   Siis okei, olen helmikuussa 16-vuotias liikuntarajoitteinen nuori, mutten osaa enää hävetä tuollaisia pieniä arkipäivän juttuja! Minulle lääkärissä käynti on arkielämää, se kuuluu suurena osana elämääni. Vaikka olenkin käynyt koko ikäni lääkärin vastaanotolla, ja sattumalta lääkäri on lähes aina ollut mies, jota en suinkaan ujostele, en tajua miksi pitäisi. Muttei se leimaa minua huoraksi! Lääkärin kanssa ei silti tarvitse suostua ihan kaikkeen, en minäkään suostu, mutta otan sentään paitani pois jos käsketään.
    Ihan oikeasti, jos seisot lääkärin edessä tekemättä mitään, kun tämä käskee ottaa paidan pois, etkä HALUA, koska se on NOLOA, käyttäydyt todella tyhmästi. Lääkäri ei ole mikään kaduilla sinua vastaan tuleva, lähentelevä, seksuaalisesti hyväksi käyttävä pedofiili! Lääkäri on kahdella sanalla kuvaten pelastaja, ja auttaja. En edelleenkään ole uskonnollinen ihminen, mutta pelastaja, koska lääkäri voi pelastaa ihmishengen, mikäli on oikea koulutus ja auttaa yli vaikeiden sairauksien. :)
Joten älä pelkää lääkärissä käyntiä!
Ja jos nyt kuitenkin kammoat lääkäreitä, sano se heille. He ymmärtävät. Hekin ovat ihmisiä muiden joukossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti